Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mystery shopping
425844 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
"Mystery shopping" reprezinta un tip de cercetare prin care se investigheaza si se evalueaza calitatea serviciilor oferite de catre personalul unei companii, angajat in vanzari sau in relatia cu clientii.
Studiile de mystery shopping sunt o modalitate de evaluare a personalului si pot fi dezvoltate si adaptate creativ fiecarei situatii. Prin mystery shopping, SinectiK Research va ofera soluţii economice pentru managementul relaţiei cu clientul.
Desfasurarea studiilor de mystery shopping presupune ca fiecare „mystery shopper” („client/ cumparator misterios/ anonim/ secret”) sa joace rolul unui client obisnuit, sa puna in practica diferite scenarii iar apoi sa completeze fisele de evaluare, pe baza carora se realizeaza raportul studiului.

Prin mystery shopping studiem urmatoarele aspecte:

● atitudinea angajatilor fata de clientela
● amabilitatea angajatilor
● discriminarea rasiala, de gen sau etnie
● integritatea angajatilor
● timpul de servire, promptitudinea
● calitatea prezentarii produselor de catre angajat
● cunostintele angajatilor despre produse
● respectarea normelor de igiena
● respectarea tehnicilor de vanzare
● organizarea si curatenia din magazin
● obtinerea unor informatii despre concurenta

Programele de "mystery shopping" se aplica lanturilor de magazine care practica vanzarea cu amănuntul, hotelurilor, restaurantelor, centrelor de întreţinere corporală, băncilor, etc.

Contactati-ne pentru a primi o oferta cu preturi promotionale si pentru a va convinge de eficienta acestui tip de studiu asupra productivitatii angajatilor si asupra satisfactiei clientilor dumneavostra!
Din Gura in Gura