Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sondaje de opinie
35487 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prin sondajele de opinie cercetam probleme de interes public, precum:
- coruptia
- discriminari legate de gen, sex, rasa, nationalitate, religie, etc.
- grupurile etnice
- protectia mediului inconjurator
- stilul si standardele de viata
- stresul, viciile, educatia, politica, etc.

Sondajele se desfasoara din necesitatea cunoasterii permanente a celor de care depinde existenta unei organizatii, din necesitatea anticiparii reactiilor acestora si din nevoia de adaptare continua la schimbarile intervenite.

Comunitatile, partidele, companiile, scolile si diferite organizatii guvernamentale sau neguvernamentale utilizeaza sondajele pentru a afla parerile, sentimentele, motivatiile, planurile, credintele si fundamentele personale ale indivizilor, cu scopul de a-si programa adecvat actiunile viitoare, generatoare de succes.

Sondajele de opinie ofera raspunsuri elocvente dificultatilor cu care se confrunta fiecare societate, indiferent de forma de organizare, permitand formarea unei imagini de ansamblu si constituind baza in luarea unor decizii sau in stabilirea strategiilor pentru urmatoarea perioada.

Concepem chestionare care stimuleaza interesul celui intervievat si asigura raspunsuri concrete si cat mai complete, cu intrebari "filtru", clare, neambigue, obiective si cu un grad de dificultate redus.

Contactati-ne si veti beneficia de informatiile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi!
Din Gura in Gura